Tabără de creaţie
Bran, 21 - 24 august 2011. Sporturi, ateliere de creaţie, explorări, vizite, orientare turistică.
Tabără de cercetaşi
Mureş, 26 iunie - 2 iulie 2011. Sporturi, tiroliene, zid de alpinism, etc. Curs de supravieţuire în toată regula.
Tabără de Limba engleză
Bran, 9 - 14 august 2010. Am avut vorbitor nativ de limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Praid
Praid, 14 - 18 iunie 2010. Tabără de cultură amerindiană, activităţi în limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Bran
Bran, 17 - 20 iunie 2009. Am aflat o parte din obiceiurile pieilor roşii şi am desluşit din tainele fotografiei.

Impresiile participanţilor

Se spune că fiecare indian are un spirit călăuzitor ... un astfel de spirit ne-a îndrumat să alegem această tabără şi mai ales să vă alegem pe voi: Lili, Costy, Geanina, Lumi, Cristi. Ne-ndreptăm către „corturile noastre” cu tolba plină: experienţe noi, imagini încântătoare, copii fericiţi şi mulţumiţi, amintiri de neuitat. Vă mulţumim pentru tot.
Luminiţa şi Diana, tabăra "Tabara object (4)"

Toată admiraţia mea pentru felul în care aţi organizat şi motivat copiii. O tabără de nota +10.
Livia şi Andreea, tabăra "Tabara object (4)"

Vă mulţumesc că aţi avut grijă ca toţi din tabără să fie fericiţi.
Ruxandra, tabăra "Tabara object (4)"

Această tabără m-a impresionat foarte tare. Doamnele nu ne-au lăsat deloc să ne plictisim. Dacă aş putea aş băga toată tabăra în valiză să o iau alături de mine. Sper să ne reîntâlnim.
Sabina, tabăra "Tabara object (4)"

Am mai fost în două tabere, dar aceasta este UNICĂ! Doamnele şi domnii organizatori s-au străduit să fie totul perfect. Cea mai tare tabără a fost aceasta!!!!! Mulţumesc tuturor celor ce s-au implicat.
Elodie, tabăra "Tabara object (4)"

În tabără mi-a plăcut cel mai mult excursia. Am urcat pentru prima dată cu telecabina....
Andreea, tabăra "Tabara object (4)"

în această săptămână m-am distrat de minune. Pe scurt: o vacanţă foarte reuşită
Ela, tabăra "Tabara object (3)"

A fost o tabără de nuitat. Mi-au plăcut jocurile dar mai ales orele de engleză cu Ti şi îmi pare bine că mi-am făcut noi prieteni. La revedere!
Luci, tabăra "Tabara object (3)"

A fost cea mai super, super săptămână! Mi-am făcut prieteni noi şi nu-i voi uita. A fost cea mai faină tabără!
Robert, tabăra "Tabara object (3)"

Well, cu ce să încep? Sunt o grămadă de lucruri de spus! Întâi precizez distracţia maximă! Super excursii şi super aventuri, super oameni şi super activităţi! Cred că pentru a povesti tabăra am nevoie de toată pagina, dar mă rezum la: "Dacă aş repeta această tabara, nu aş schimba nimic."
Andreea Teodora, tabăra "Tabara object (3)"

Deci, mi-au plăcut prietenii pe care mi i-am făcut, aventurile, jocurile, activităţile, prima zi, dar ziua în care vom pleca va fi cea mai tristă zi din viaţa mea. Şi americanul Ti este foarte de treabă.
Laura, tabăra "Tabara object (3)"

- Păi cu ce să încep? În primul rând, mi-am făcut o groază de prieteni pe care am să-i păstrez în amintirea mea ... Jocurile, aventura, distracţia au fost duse mai mult decât maximum! Căpeteniile, profesoarele şi Ti (mi-a plăcut umorul lui :). Pur şi simplu a fost CEA MAI GROZAVĂ TABĂRĂ, EVER!
Diana, tabăra "Tabara object (3)"

Îmi place că m-am distrat. Şi îmi place pălăria lui Ti.
Bobo, the Best, tabăra "Tabara object (3)"

Trebuie să afirm că această tabără a fost extraordinară. Am apreciat şi mi-a plăcut mult tot ce am făcut în această săptămână. Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost că am avut multe activităţi. Trebuie să recunosc că m-am distrat. Păcat este că nu a durat mai mult ...
Anda, tabăra "Tabara object (3)"

Această tabără a fost cea mai reuşită. Mi-a plăcut pentru că am făcut multe activităţi şi drumeţii. M-am distrat de minune făcând accesorii pentru indieni. Mâncarea a fost foarte bună şi curtea a fost amenajată superb. Însă regret că această tabără se termină ...
Alysya, tabăra "Tabara object (3)"

Am petrecut o săptămână de august, în mod plăcut în tabără la Bran. Copiii au participat cu entuziasm la activităţi ce le-au dezvoltat spiritul de echipă, competiţia. Au cunoscut împrejurimile completându-şi cunoştinţele despre istoria noastră, au învăţat să se orienteze pe munte. Aşteptăm o nouă tabără la fel de frumoasă.
Ajutor de căpetenie, Violeta I., tabăra "Tabara object (3)"

Am păşit timid, întrebător şi neliniştit la început, dar după nici câteva minute totul s-a transformat în ceva minunat, un altceva pe care, de fapt, îl aşteptam în subconştient. Am întâlnit oameni minunaţi ce au reuşit să ne facă să (ne) simţim că încă undeva mai suntem copii. A trecut totul prea repede şi deja ne gândim când va fi următoarea tabără. Activităţile s-au succedat cu rapiditate, de la istoria indienilor, am trecut la ore de engleză şi până să ne dezmeticim eram deja la masa de lucru confecţionând talismane. Mă întrebam: oare aceşti oameni nu sunt obosiţi? Dar, cred că atunci când faci lucrurile cu pasiune, nimic nu te poate obosi. Vă doresc să rămâneţi la fel şi să faceţi în continuare ceea ce faceţi, sunteţi extraordinari! Dacă ar fi să definesc această experienţă, s-ar intitula "Something to remember"!
Ajutor de căpetenie, Simona B., tabăra "Tabara object (3)"

Salut dragi indieni taberişti! Vă mărturisesc că mi-a făcut o enormă plăcere să vă cunosc şi să ne împrietenim. Această tabără a constituit pentru mine un nou prilej de a întâlni nişte copii minunaţi cu care am râs şi ne-am distrat zile întregi. Tribul nostru a obţinut victorii fulgerătoare, ţinând piept tuturor adversarilor. Domnul profesor, Doamna "Tolbă cu săgeţi" şi doamna "Eagle" s-au purtat foarte frumos cu noi, îngrijindu-ne în toate situaţiile. Drumeţiile pe munte şi băile la ştrand au fost plăcute şi relaxante. Salina ne-a impresionat şi toţi, acolo jucându-ne diverse jocuri şi sporturi. Toată tabăra a fost impresionantă şi foarte interesantă. M-am simţit minunat şi sunt sigură că aşa s-au simţit toţi ceilalţi! A fost o tabără grozavă! Pe curând, dragă tabără!
Un indian, tabăra "Tabara object (1)"

Bună, dragi indieni! Mă numesc Andreea şi cred că e cea mai tare tabără în care am fost. M-am distrat şi m-am simţit foarte bine. Cel mai mult mi-au plăcut jocurile organizate de Eagle şi Tolbă cu săgeţi. Premiul I pentru cei mai mulţi însoţitori şi cei mai buni i se cuvin doamnei Lily, Geanina şi domnului Daniel. În salină cel mai tare lucru a fost să-i bat la tenis de masă pe Popey şi Ingrid.
Andreea, tabăra "Tabara object (1)"

Salut! Mă numesc Sanaz, am 12 ani şi acum mă aflu în camera mea, împreună cu Eliza, Anda, Andreea şi Sybi. Mă aflu în tabăra indienilor pentru a-mi face noi prieteni :D Am cunoscut mulţi copii de treabă aici. În fiecare zi mergem la salină şi ştrand (mai suntem şi sculaţi cu trompeta sau ce-o fi aia) şi facem multe jocuri, asemeni indienilor. Avem cei mai buni şefi de trib care organizează parade, focuri de tabără, etc. şi mai ales cei mai buni prieteni. Îmi place aici, e mereu soare, aer curat şi multă distracţie. Până acum, totul e s.u.p.e.r., dar e păcat că mâine la 18 vom pleca! Azi, înainte să scriu în acest caiet am făcut o super poezie de tabără cu Anda! În final, îmi va fi dor de trompetă, serile la lumina becului şi de toţi cei de aici!
Sanaz, tabăra "Tabara object (1)"

Hi! Sunt Ellyza (Elly) Aceasta este prima mea tabără în care am venit şi este superrrrr tare. Am avut ocazia de a cunoaşte oameni minunaţi, copii mai mari decât mine, cu care credeam că nu mă voi înţelege, dar m-am înşelat. Am avut cei mai tar şefi de trib (Geanina - Dna Eagle şi Lyly - Dna Tolbă cu săgeţi) Am crezut că nu o să fie chiar aşa de super, dar se pare că a fost. Din păcate aceasta este ultima zi, şi îmi va fi foarte dor de aceşti copii, de Domnu Mihai (care este foarte distractiv şi care a ajutat echipa mea), de şefele triburilor. De acum înainte sper că vom păstra legătura. Cele mai tari concursuri pe care le-am făcut aici, cu indieni, cele pe care le voi adora mereu. Vom pleca, dar vor rămâne mereu amintirile ... pe care le voi depăna mereu.
Elly, tabăra "Tabara object (1)"