Tabără de creaţie
Bran, 21 - 24 august 2011. Sporturi, ateliere de creaţie, explorări, vizite, orientare turistică.
Tabără de cercetaşi
Mureş, 26 iunie - 2 iulie 2011. Sporturi, tiroliene, zid de alpinism, etc. Curs de supravieţuire în toată regula.
Tabără de Limba engleză
Bran, 9 - 14 august 2010. Am avut vorbitor nativ de limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Praid
Praid, 14 - 18 iunie 2010. Tabără de cultură amerindiană, activităţi în limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Bran
Bran, 17 - 20 iunie 2009. Am aflat o parte din obiceiurile pieilor roşii şi am desluşit din tainele fotografiei.

Tabără de Limba engleză

Bran, 9 - 14 august 2010


Câteva imagini din tabără

Sunt afişate doar 3 din cele 58 de imagini. Selectaţi una pentru a le vedea pe toate.Impresiile participanţilor la această tabără

în această săptămână m-am distrat de minune. Pe scurt: o vacanţă foarte reuşită
Ela

A fost o tabără de nuitat. Mi-au plăcut jocurile dar mai ales orele de engleză cu Ti şi îmi pare bine că mi-am făcut noi prieteni. La revedere!
Luci

A fost cea mai super, super săptămână! Mi-am făcut prieteni noi şi nu-i voi uita. A fost cea mai faină tabără!
Robert

Well, cu ce să încep? Sunt o grămadă de lucruri de spus! Întâi precizez distracţia maximă! Super excursii şi super aventuri, super oameni şi super activităţi! Cred că pentru a povesti tabăra am nevoie de toată pagina, dar mă rezum la: "Dacă aş repeta această tabara, nu aş schimba nimic."
Andreea Teodora

Deci, mi-au plăcut prietenii pe care mi i-am făcut, aventurile, jocurile, activităţile, prima zi, dar ziua în care vom pleca va fi cea mai tristă zi din viaţa mea. Şi americanul Ti este foarte de treabă.
Laura

- Păi cu ce să încep? În primul rând, mi-am făcut o groază de prieteni pe care am să-i păstrez în amintirea mea ... Jocurile, aventura, distracţia au fost duse mai mult decât maximum! Căpeteniile, profesoarele şi Ti (mi-a plăcut umorul lui :). Pur şi simplu a fost CEA MAI GROZAVĂ TABĂRĂ, EVER!
Diana

Îmi place că m-am distrat. Şi îmi place pălăria lui Ti.
Bobo, the Best

Trebuie să afirm că această tabără a fost extraordinară. Am apreciat şi mi-a plăcut mult tot ce am făcut în această săptămână. Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost că am avut multe activităţi. Trebuie să recunosc că m-am distrat. Păcat este că nu a durat mai mult ...
Anda

Această tabără a fost cea mai reuşită. Mi-a plăcut pentru că am făcut multe activităţi şi drumeţii. M-am distrat de minune făcând accesorii pentru indieni. Mâncarea a fost foarte bună şi curtea a fost amenajată superb. Însă regret că această tabără se termină ...
Alysya

Am petrecut o săptămână de august, în mod plăcut în tabără la Bran. Copiii au participat cu entuziasm la activităţi ce le-au dezvoltat spiritul de echipă, competiţia. Au cunoscut împrejurimile completându-şi cunoştinţele despre istoria noastră, au învăţat să se orienteze pe munte. Aşteptăm o nouă tabără la fel de frumoasă.
Ajutor de căpetenie, Violeta I.

Am păşit timid, întrebător şi neliniştit la început, dar după nici câteva minute totul s-a transformat în ceva minunat, un altceva pe care, de fapt, îl aşteptam în subconştient. Am întâlnit oameni minunaţi ce au reuşit să ne facă să (ne) simţim că încă undeva mai suntem copii. A trecut totul prea repede şi deja ne gândim când va fi următoarea tabără. Activităţile s-au succedat cu rapiditate, de la istoria indienilor, am trecut la ore de engleză şi până să ne dezmeticim eram deja la masa de lucru confecţionând talismane. Mă întrebam: oare aceşti oameni nu sunt obosiţi? Dar, cred că atunci când faci lucrurile cu pasiune, nimic nu te poate obosi. Vă doresc să rămâneţi la fel şi să faceţi în continuare ceea ce faceţi, sunteţi extraordinari! Dacă ar fi să definesc această experienţă, s-ar intitula "Something to remember"!
Ajutor de căpetenie, Simona B.