Tabără de creaţie
Bran, 21 - 24 august 2011. Sporturi, ateliere de creaţie, explorări, vizite, orientare turistică.
Tabără de cercetaşi
Mureş, 26 iunie - 2 iulie 2011. Sporturi, tiroliene, zid de alpinism, etc. Curs de supravieţuire în toată regula.
Tabără de Limba engleză
Bran, 9 - 14 august 2010. Am avut vorbitor nativ de limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Praid
Praid, 14 - 18 iunie 2010. Tabără de cultură amerindiană, activităţi în limba engleză.
În Ţara pieilor roşii - Bran
Bran, 17 - 20 iunie 2009. Am aflat o parte din obiceiurile pieilor roşii şi am desluşit din tainele fotografiei.

În Ţara pieilor roşii - Praid

Praid, 14 - 18 iunie 2010


Câteva imagini din tabără

Sunt afişate doar 3 din cele 32 de imagini. Selectaţi una pentru a le vedea pe toate.Impresiile participanţilor la această tabără

Salut dragi indieni taberişti! Vă mărturisesc că mi-a făcut o enormă plăcere să vă cunosc şi să ne împrietenim. Această tabără a constituit pentru mine un nou prilej de a întâlni nişte copii minunaţi cu care am râs şi ne-am distrat zile întregi. Tribul nostru a obţinut victorii fulgerătoare, ţinând piept tuturor adversarilor. Domnul profesor, Doamna "Tolbă cu săgeţi" şi doamna "Eagle" s-au purtat foarte frumos cu noi, îngrijindu-ne în toate situaţiile. Drumeţiile pe munte şi băile la ştrand au fost plăcute şi relaxante. Salina ne-a impresionat şi toţi, acolo jucându-ne diverse jocuri şi sporturi. Toată tabăra a fost impresionantă şi foarte interesantă. M-am simţit minunat şi sunt sigură că aşa s-au simţit toţi ceilalţi! A fost o tabără grozavă! Pe curând, dragă tabără!
Un indian

Bună, dragi indieni! Mă numesc Andreea şi cred că e cea mai tare tabără în care am fost. M-am distrat şi m-am simţit foarte bine. Cel mai mult mi-au plăcut jocurile organizate de Eagle şi Tolbă cu săgeţi. Premiul I pentru cei mai mulţi însoţitori şi cei mai buni i se cuvin doamnei Lily, Geanina şi domnului Daniel. În salină cel mai tare lucru a fost să-i bat la tenis de masă pe Popey şi Ingrid.
Andreea

Salut! Mă numesc Sanaz, am 12 ani şi acum mă aflu în camera mea, împreună cu Eliza, Anda, Andreea şi Sybi. Mă aflu în tabăra indienilor pentru a-mi face noi prieteni :D Am cunoscut mulţi copii de treabă aici. În fiecare zi mergem la salină şi ştrand (mai suntem şi sculaţi cu trompeta sau ce-o fi aia) şi facem multe jocuri, asemeni indienilor. Avem cei mai buni şefi de trib care organizează parade, focuri de tabără, etc. şi mai ales cei mai buni prieteni. Îmi place aici, e mereu soare, aer curat şi multă distracţie. Până acum, totul e s.u.p.e.r., dar e păcat că mâine la 18 vom pleca! Azi, înainte să scriu în acest caiet am făcut o super poezie de tabără cu Anda! În final, îmi va fi dor de trompetă, serile la lumina becului şi de toţi cei de aici!
Sanaz

Hi! Sunt Ellyza (Elly) Aceasta este prima mea tabără în care am venit şi este superrrrr tare. Am avut ocazia de a cunoaşte oameni minunaţi, copii mai mari decât mine, cu care credeam că nu mă voi înţelege, dar m-am înşelat. Am avut cei mai tar şefi de trib (Geanina - Dna Eagle şi Lyly - Dna Tolbă cu săgeţi) Am crezut că nu o să fie chiar aşa de super, dar se pare că a fost. Din păcate aceasta este ultima zi, şi îmi va fi foarte dor de aceşti copii, de Domnu Mihai (care este foarte distractiv şi care a ajutat echipa mea), de şefele triburilor. De acum înainte sper că vom păstra legătura. Cele mai tari concursuri pe care le-am făcut aici, cu indieni, cele pe care le voi adora mereu. Vom pleca, dar vor rămâne mereu amintirile ... pe care le voi depăna mereu.
Elly